Termeni si conditii

Introducere

Termenii "janto.ro", "magazinul virtual", "site-ul", "MED ORTO JANTO SRL", "noi", "firma" fac referire in cele ce urmeaza la firma MED ORTO JANTO SRL si serviciile sale oferite prin site-ul si magazinul virtual, janto.ro.

Termenul de "utilizator" face referire la toate persoanele fizice sau juridica care acceseaza site-ul si magazinul virtual janto.ro

Firma MED ORTO JANTO SRL care detine si gestioneaza site-ul si magazinul virtual janto.ro, are sediul in Arad si este inregistrata la Registrul Comertului Arad sub nr. , cod unic de inregistrare CUI . Date de contact: tel. sau folosind formularul de contact de la pagina contact.

Contractul de utilizare a site-ului si magazinului virtual janto.ro

Utilizarea site-ului si magazinului virtual janto.ro implica automat din partea oricarui utilizator, a acceptarii termenilor si conditiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricand prin actualizarea acestei pagini, de aceea va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina. Acest document va obliga legal.
Mentionam ca activitatea de comert electronic prestata prin intermediul magazinului virtual janto.ro respecta in totalitate legislatia romana in vigoare.

Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de site-ul si magazinul virtual janto.ro, implica din partea utilizatorilor:
- furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al site-ului si magazinului virtual
- actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in site-ul si magazinul virtual janto.ro

In momentul inregistrarii in magazin virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazin virtual.

janto.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazin virtual, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. janto.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazanadu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazin virtual (ex. date statistice).

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazin virtual (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in site-ul si magazinul virtual janto.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazin virtual sau site-ul si magazinul virtual.

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, janto.ro nu se face responsabil.

janto.ro va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor site-ului si magazinului virtual pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

janto.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in magazin virtual.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Obligatiile utilizatorului

Utilizand site-ul si magazinul virtual janto.ro, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul site-ului si magazinul virtualui si urmarile acestora:
- sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
- sa nu folositi informatiile din acest magazin virtual in scop comercial, doar personal
- sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii
- sa nu folositi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului

Disclaimer

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

Drepturile asupra materialelor inscrise in magazin virtual

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in site-ul si magazinul virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul site-ului si magazinul virtualui, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea janto.ro.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin virtual, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati din cadrul magazinului virtual. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii janto.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. janto.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul janto.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece janto.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca janto.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca janto.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

janto.ro nu va putea fi facut responsabil de nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale ca urmare a utilizarii site-ului si magazinului virtual. Acestea ar putea fi cauzate de urmatoarele (dar nu numai):
- imposibilitatea accesarii serviciilor site-ului si magazinul virtualui
- actiuni sau declaratii a oricaror terte parti despre site-ul si magazinul virtual
- acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile site-ului si magazinului virtual sunt oferite "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile" si accesarea acestora se face pe proprie raspundere.

janto.ro nu ofera nici o garantie ca:
- serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori (exceptand aici securizarea tranzactiei online care este sigura)
- serviciile vor indeplini total cerintele utilizatorului
- eventualele erori de programare vor fi remediate

Specificatii finale

Prevederile continute in prezentul document reprezinta un acord incheiat intre utilizator si janto.ro. Daca vreuna din prevederi este invalida din punct de vedere legal, aceasta invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste conditii prezente in document pot fi modificate de janto.ro oricand considera necesar, fara a fi obligat sa anunte utilizatorii prin vreun mijloc. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si janto.ro vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Autentificare

Ți-ai pierdut parola?